Red Cactus

Baka Glass integreert nu met Red Cactus, een toonaangevende telecomprovider gespecialiseerd in CRM-oplossingen. Deze samenwerking biedt glasbedrijven een manier om hun communicatieprocessen te optimaliseren. Door de integratie kunnen gebruikers profiteren van betrouwbare telefoniediensten die perfect samenwerken met het ERP-systeem van Baka Glass.

Verbeterde klantenservice

Met functies zoals gespreksregistratie en pop-up meldingen bij inkomende oproepen, verbetert de integratie de klantenservice aanzienlijk. Hierdoor kunnen bedrijven snel en efficiënt reageren op klantvragen, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid.

Efficiënt beheer

Het centrale partnerportaal van Red Cactus maakt het eenvoudig om alle telecomintegraties te beheren. Dit bespaart tijd en verhoogt de operationele efficiëntie, zodat bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Conclusie

De samenwerking tussen Baka Glass en Red Cactus biedt glasbedrijven een complete oplossing voor hun telecom- en bedrijfsprocessen. Deze integratie helpt bedrijven om efficiënter te werken en een betere klantbeleving te bieden.