Software voor glasgroothandel bedrijven

Ben jij een glashandel bedrijf? Dan hebben wij veel functionaliteiten in ons systeem die jouw werkwijze kan verbeteren! Neem een kijkje naar wat onze software voor jou kan betekenen.

AI order intake

Verbeter je orderverwerkingsproces drastisch met de AI order intake module van Baka Glass. Deze innovatieve tool maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om binnenkomende bestellingen automatisch en nauwkeurig te verwerken. Ontdek hoe onze AI order intake module je helpt zoveel tijd te besparen.

Planning

Efficiënte routeplanning en het laden van bezorgauto's en vrachtwagens zijn cruciaal voor een optimale planning. Onze planningmodule voor handelsbedrijven in de glaswereld brengt dit alles samen en biedt nog veel meer. Maak uw routes efficiënter en verbeter uw logistiek met BAKA Glass.

Scannen

Scannen van glas en bokken is de ideale manier om controle te behouden in je glasgroothandel. Scan de glas bok en het glas dat gereed wordt gemaakt voor uitlevering. Scan locaties waar he glas staat, zodat je nooit meer hoeft te zoeken. Wij bieden zoveel verschillende mogelijkheden met onze scan module lees snel verder .........

Bokken voor glas

Beheer je bokken eenvoudig met de Baka Glass bokken module. Deze krachtige tool optimaliseert je bokkenadministratie door nauwkeurige registratie, automatische administratie en het eenvoudig scannen van glas bokken. Met functies zoals factureren van bokkenhuur, inzicht in producten op bokken en een geïntegreerd klantenportaal voor zelfbeheer, stroomlijn je logistieke processen en verhoog je efficiëntie.

App voor glas leveringen

De app verzamelt verschillende orders en maakt een verzamelingleverbon voor de klant. Bij levering wordt deze digitaal verzonden, inclusief foto's van de foutloze levering. De ideale manier om glas te bezorgen. Natuurlijk kan ook direct de factuur aan de klant automatisch worden gestuurd en word de factuur geboekt in je administratie.

Overstappen van software was nog nooit zo eenvoudig

Moeiteloos overstappen met intensieve begeleiding en handige tools. Binnen no-time live, zonder zorgen!