Optimaal plannen met een perfect overzicht

Met de map planner kun je visueel plannen. Dit, in combinatie met automatisch reistijd berekening, helpt je de meest optimale route te plannen. Door van tevoren een mail naar de klant te sturen om de afspraak te bevestigen bespaar je enorm veel telefoontjes.

Plan orders in de buurt van elkaar

Plan de meest efficiënte route

Doordat de route visueel wordt weergegeven, kun je eenvoudig orders zien die nabij liggen. De planningsmodule rekent automatisch de reistijd uit tussen orders. Zo zijn zowel de route als de bezetting maximaal geoptimaliseerd.

Overzicht voor de planner

Het systeem weet welke orders moeten worden ingepland

Onze geavanceerde zoekfunctie filtert je bestaande orders en maakt er een handige lijst van. Zo krijg je in één oogopslag te zien wat er nog moet worden ingepland. Dit lijstje is ook zichtbaar op de kaart. Zo kun je snel zien welke orders in de buurt liggen van elkaar.

GEEN VERASSINGEN MEER

Ontdek het handige interface

Zie met de kaartplanner het totale gewicht van het glas, wanneer een bestelling binnen komt en hoeveel glas van een bepaald soort in een order voorkomt. Belangrijke informatie voor het plannen van een order.

Bekijk altijd hoeveel tijd er nog over is

Met de planning module zie je gemakkelijk hoeveel minuten een auto of dag nog over heeft. Hierdoor kun je optimaal plannen.

Verstuur suggesties naar klanten voor een afspraak

Het is mogelijk om suggesties van datums te versturen naar de klanten. Deze kunnen zij snel en makkelijk accepteren.

Integratie met de inmeet-app

Door middel van een naadloze integratie met de inmeet-app kan de status van een inmeting of uitvoering live in de gaten gehouden worden.

VEILIG DATA OVERZETTEN 🚐

Overstappen vanaf andere software? Wij helpen graag!

Wij hebben ervaring met klanten die data uit hun oude software programma mee willen nemen naar hun nieuwe Baka Glass instantie. Wij ondersteunen jouw organisatie graag in dit proces met onze handige tools.

HET VERSCHIL MOET ER WEZEN 🤩

Daarom kies je voor Baka Glass

Ontwikkeld vanuit de praktijk

Onze glassoftware is ontwikkeld vanuit de praktijk. De ontwikkelaars van Baka Glass zijn nauw betrokken met mensen op de werkvloer.

Onbeperkt support & updates

Wij zijn elke dag druk bezig met het nóg beter maken door onze software. Daarnaast ontvang je onbeperkt support.

Geen langlopende contracten

Bij Baka Glass zit je nooit vast aan langdurige contracten. Ons programma is maandelijks opzegbaar.

In de cloud & altijd bereikbaar

Baka Glass is een cloudapplicatie die altijd bereikbaar is via een internetbrowser. Dit kan vanaf elk apparaat met internet.

Voor elk soort glasbedrijf

Baka Glass zit bomvol handige functionaliteiten voor elk soort glasbedrijf. Zo kan iedereen in de glaswereld automatiseren.

Waterdichte beveiliging

Onze software is extra goed beveiligd waardoor niemand bij jouw bedrijfsgegevens kan.

In de glasbranche is een efficiënte planning van essentieel belang. BAKA Glass Software biedt een geavanceerde en intuïtieve planningmodule die speciaal is ontworpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe de innovatieve Planningmodule van BAKA Glass Software u kan helpen om kosten te besparen, uw klanttevredenheid te verhogen en uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

De kracht van visuele planning

De Planningmodule van BAKA Glass Software is misschien wel een van de meest cruciale onderdelen van ons systeem. Door alles visueel en live op een kaart weer te geven, wordt het plannen van orders eenvoudiger dan ooit tevoren. Zelfs iemand zonder enige ervaring kan binnen uw organisatie de volledige planning op zich nemen.

Overzichtelijk en inzichtelijk

De Maps Planning-module biedt een helder en gedetailleerd overzicht van alle lopende orders die nog gepland moeten worden. Dit geldt voor inmeetorders, montageorders of bezorgorders. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en biedt u de informatie die u nodig heeft om snel en effectief te plannen.

Efficiënte communicatie met klanten

Met BAKA Glass Software kunt u eenvoudig afspraakuitnodigingen versturen per e-mail of sms, zodat u altijd de meest optimale planning heeft voor uw glasbedrijf. Daarnaast stuurt het systeem automatisch een herinnering naar uw klanten de dag voor de geplande afspraak. Dit voorkomt dat u voor een gesloten deur komt te staan en verhoogt de klanttevredenheid.

Real-time updates met de BAKA Glass App

De combinatie van de Planningmodule en de BAKA Glass App stelt u in staat om uw klanten op de hoogte te houden van de voortgang van uw glasbezorging of glasmonteur. Hierdoor worden onnodige telefoontjes voorkomen en kan uw bedrijf zich volledig richten op het leveren van hoogwaardige service.

Verhoog uw winst door efficiënte planning

Uit onderzoek bij onze glasklanten is gebleken dat bedrijven dankzij efficiënte planning minimaal €100 extra per auto per dag kunnen verdienen. Reken maar uit hoeveel dit op maand- of jaarbasis oplevert! Met BAKA Glass Software profiteert u van een betere planning en een hogere omzet.

Ervaar de voordelen van BAKA Glass Software

De geavanceerde Planningmodule van BAKA Glass Software is slechts een van de vele krachtige functies die ons systeem te bieden heeft. Ontdek hoe BAKA Glass Software uw glasbedrijf kan transformeren door betere planning, efficiëntere communicatie en een verbeterde klanttevredenheid.

Naadloze integratie met andere bedrijfsprocessen

Een van de belangrijkste voordelen van BAKA Glass Software is de naadloze integratie met andere bedrijfsprocessen. Onze software is ontworpen om perfect samen te werken met uw huidige systemen, zoals voorraadbeheer, offertes, facturatie en klantrelatiebeheer (CRM). Zo kunt u uw volledige bedrijfsvoering stroomlijnen en optimaliseren zonder concessies te doen aan functionaliteit.

Geavanceerde rapportage en analyse

Met BAKA Glass Software beschikt u over geavanceerde rapportage- en analysetools om de prestaties van uw bedrijf te meten en te verbeteren. Ons systeem biedt u real-time inzichten in uw omzet, winstgevendheid, productiviteit en klanttevredenheid. Hierdoor kunt u weloverwogen beslissingen nemen op basis van nauwkeurige en actuele informatie.

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid

BAKA Glass Software is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als topprioriteit. Onze intuïtieve gebruikersinterface zorgt ervoor dat iedereen binnen uw organisatie, ongeacht hun technische vaardigheden, snel en eenvoudig aan de slag kan met het systeem. Daarnaast is BAKA Glass Software toegankelijk via verschillende apparaten, zoals desktopcomputers, laptops, tablets en smartphones, zodat uw team altijd en overal toegang heeft tot de benodigde informatie.

Uitstekende klantenondersteuning

Wij begrijpen dat het implementeren van nieuwe software in uw bedrijf vragen en uitdagingen met zich mee kan brengen. Daarom biedt BAKA Glass Software uitstekende klantenondersteuning om u te helpen bij het oplossen van eventuele problemen en het beantwoorden van vragen. Ons ervaren supportteam staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat u het maximale uit onze software haalt.

Continue innovatie en verbetering

Bij BAKA Glass Software streven wij ernaar om voortdurend te innoveren en onze software te verbeteren op basis van de behoeften en feedback van onze klanten. We zijn toegewijd aan het bieden van de beste oplossingen voor de glasbranche en werken continu aan het uitbreiden en verbeteren van onze functionaliteiten om u de meest geavanceerde en effectieve software op de markt te bieden.

Conclusie

Investeer in de toekomst van uw glasbedrijf met BAKA Glass Software. Onze geavanceerde Planningmodule, in combinatie met tal van andere krachtige functies zoals naadloze integratie, geavanceerde rapportage en analyse, gebruiksvriendelijkheid, uitstekende klantenondersteuning en continue innovatie, stelt u in staat om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, kosten te besparen en de klanttevredenheid te verhogen. Maak de overstap naar BAKA Glass Software en ervaar zelf de voordelen van een efficiëntere en winstgevend.

Contact opnemen met verkoop
Contact opnemen met verkoop