Dashboard: krijg grip op je bedrijf door middel van data

Data is en wordt steeds belangrijker bij het ondernemen. De dashboardmodule helpt je hierbij. Alle relevante data van jouw organisatie real-time in één functioneel overzicht.

Inzichten die je nog nooit gehad hebt

Real-time data en statistieken

Het dashboard van Baka Glass beschikt over uitgebreide grafieken die helder en overzichtelijk inzicht geven. Door middel van gestructureerde data zie je informatie en kun je verbanden leggen die je nooit eerder hebt gelegd.

WAT WIL JE BEREIKEN

Bepaal je doelen en vergoot jouw kansen tot succes

Het dashboard kan volledig op maat ingericht worden. Stel doelen en kijk of je deze behaalt. Stel KPI's op die de prestaties van jouw bedrijf meten, en zie waar de meeste groei behaald kan worden.

INZICHT IN ALLE BEDRIJFSZAKEN

Uw bedrijfsinfo altijd real-time beschikbaar

Een compleet overzicht met alle relevante data voor je organisatie. Weergegeven in duidelijke grafieken en diagrammen. Of het nou gaat om omzet, meest winstgevende orders of verkoopkansen. Je bent altijd up-to-date en krijgt inzicht in jouw bedrijfsgegevens.

Toegankelijk vanaf elk apparaat

Baka Glass werkt op elk apparaat wat zichzelf kan verbinden met internet. Vanaf je telefoon, tablet of laptop werk je met real-time data waar ook ter wereld.

Tonen van relevante data

Op het dashboard vind je een ruime mate aan tellers en overzichten die essentiële zaken van jouw organisatie tonen. Denk onder andere aan het aantal klanten, verkoopkansen en -mogelijkheden, omzet per periode en diverse nacalculaties.

Eenvoudige interface

Met een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk design is Baka Glass voor iedereen snel en makkelijk toegankelijk. Gemak dient de mens en daar staan wij voor bij Baka Glass.

VEILIG DATA OVERZETTEN 🚐

Overstappen vanaf andere software? Wij helpen graag!

Wij hebben ervaring met klanten die data uit hun oude software programma mee willen nemen naar hun nieuwe Baka Glass instantie. Wij ondersteunen jouw organisatie graag in dit proces met onze handige tools.

HET VERSCHIL MOET ER WEZEN 🤩

Daarom kies je voor Baka Glass

Ontwikkeld vanuit de praktijk

Onze glassoftware is ontwikkeld vanuit de praktijk. De ontwikkelaars van Baka Glass zijn nauw betrokken met mensen op de werkvloer.

Onbeperkt support & updates

Wij zijn elke dag druk bezig met het nóg beter maken door onze software. Daarnaast ontvang je onbeperkt support.

Geen langlopende contracten

Bij Baka Glass zit je nooit vast aan langdurige contracten. Ons programma is maandelijks opzegbaar.

In de cloud & altijd bereikbaar

Baka Glass is een cloudapplicatie die altijd bereikbaar is via een internetbrowser. Dit kan vanaf elk apparaat met internet.

Voor elk soort glasbedrijf

Baka Glass zit bomvol handige functionaliteiten voor elk soort glasbedrijf. Zo kan iedereen in de glaswereld automatiseren.

Waterdichte beveiliging

Onze software is extra goed beveiligd waardoor niemand bij jouw bedrijfsgegevens kan.

Contact opnemen met verkoop
Contact opnemen met verkoop