Software voor glasherstel bedrijven

Ben je een glasherstel bedrijf? Dan hebben wij veel functionaliteiten in ons systeem die jouw werkwijze kan verbeteren! Neem een kijkje naar wat onze software voor je kan betekenen.

Planning

Voor schadeherstelbedrijven is planning cruciaal. Met onze software maak je snel de beste planning, met de meest efficiënte route per glaswagen en minimale reistijden. Alle opdrachten worden dicht bij elkaar gepland, waardoor je gemiddeld €100 meer per auto per dag verdient, zonder extra kosten. Optimaliseer jouw bedrijfsvoering en verhoog jouw winstgevendheid moeiteloos.

App inmeten en uitvoeren

Werk efficiënter en papierloos met de Baka Glass App. Live inmetingen worden direct naar het systeem op kantoor gestuurd, waardoor orders meteen verwerkt kunnen worden. De app ondersteunt inmeten, uitvoering, eindfoto's, klant handtekeningen, manco meldingen, directe facturatie en meer. Optimaliseer je processen en verhoog je efficiëntie met de Baka Glass App.

Bestellen

Met één druk op de knop bestel je orders snel en foutloos. Zelfs als de order uit glasregels bij verschillende fabrikanten bestaat, blijft het eenvoudig met één klik om jouw glas te bestellen. Optimaliseer jouw bestelproces en bespaar tijd met de Baka Glass Software.

AI opdrachtbevestiging

Automatiseer jouw orderverificatie met de AI-module van Baka Glass. Deze tool scant, controleert en vergelijkt opdrachtbevestigingen met bestellingen, wat tijd bespaart en de nauwkeurigheid verhoogt

Review

Deze tool maakt het eenvoudig om feedback te verzamelen en analyseren, met automatische en aanpasbare beoordelingsverzoeken. Gebruik flexibele feedbackformulieren en diverse methodes om reviews te ontvangen, en beheer negatieve feedback efficiënt. Exporteer feedback overzichten in één klik en gebruik de inzichten om je service te verbeteren.

Klantenportaal

Optimaliseer de interactie met je klanten en verbeter hun ervaring met het klantenportaal van Baka Glass. Deze module biedt een gebruiksvriendelijk online platform dat klanten toegang geeft tot alle benodigde informatie en functionaliteiten. Ontdek hoe onze functies je helpen om de klanttevredenheid te verhogen en je bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Scannen

Optimaliseer je logistieke processen met de scanmodule van Baka Glass. Deze gebruiksvriendelijke tool maakt snelle en foutloze verwerking mogelijk, van ontvangst tot levering, inclusief het scannen van goederen, productievoortgang bijhouden en automatische klantmeldingen. Beheer eenvoudig locaties, houd bokkenregistratie bij en krijg direct toegang tot gedetailleerde informatie over gescande items voor een efficiënte bedrijfsvoering.

SMS

Verhoog de efficiëntie en klanttevredenheid met de SMS-module van Baka Glass. Stuur automatische meldingen zoals "monteur onderweg" en reviewverzoeken, en laat klanten eenvoudig hun gegevens bijwerken via SMS-links. Optimaliseer je communicatie en bied een naadloze klantervaring.

Projecten

Optimaliseer je projectbeheer met de projectmodule van Baka Glass. Beheer grote projecten moeiteloos met voortgangsoverzichten, gedetailleerde planning, suborders, en nauwkeurige facturatie. Krijg realtime inzicht, houd meerwerk en foutorders bij, en voer zowel voor- als nacalculaties uit voor een verbeterde bedrijfsvoering en verhoogde winstgevendheid.

Overstappen van software was nog nooit zo eenvoudig

Moeiteloos overstappen met intensieve begeleiding en handige tools. Binnen no-time live, zonder zorgen!