Veel gestelde vragen

Is Baka Glass maandelijk opzegbaar?

keyboard_arrow_down

Ja zeker. Baka Glass is altijd maandelijks opzegbaar en je zal nooit vast zitten aan belachelijke langdurige abonnementen.

Kan ik de gegevens van mijn vorige systeem overzetten?

keyboard_arrow_down

Het is mogelijk om al uw gegevens uit uw vorige software programma te exporteren. Dit kan vervolgens makkelijk in Baka Glass geĆÆmporteerd worden met onze super handig tool.

Is het mogelijk om een standaard lijst producten te laten importeren?

keyboard_arrow_down

Dit is zeker mogelijk. Wij hebben een standaard lijst met de meest populaire en belangrijke producten die wij direct in het Baka Glass kunnen importeren. Je hoeft alleen nog de verkoop prijzen in te stellen!

Kunnen meerdere gebruikers te gelijk werken in Baka Glass?

keyboard_arrow_down

Dit is altijd mogelijk. Baka Glass is een cloud applicatie die altijd bereikbaar is via een browser. Het is ten alle tijden mogelijk om met meerdere mensen te gelijk in het systeem te werken.

Heeft Baka Glass een app?

keyboard_arrow_down

Baka Glass is ook toegankelijk op jouw mobiel. Daarnaast hebben wij ook een buitendienst app voor het monteren, leveren en plaatsen van glas.

Kan ik op elke apparaat direct Baka Glass gebruiken?

keyboard_arrow_down

Baka Glass is altijd bereikbaar zolang jij internetverbinding hebt. Dit kan dus op elk apparaat met internetverbinding en een browser.

Kan mijn boekhoudprogramma gekoppeld worden?

keyboard_arrow_down

Wij hebben al een groot aantal boekhoudkoppelingen die direct gebruikt kunnen worden. Neem contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden!

Is Baka Glass geschikt voor elk soort bedrijf is de glaswereld?

keyboard_arrow_down

Baka Glass kan gebruikt worden voor elk soort bedrijf is de vlakglas-branche. Wij hebben zelf specifieke functionaliteiten per glasbedrijf. Zo hebben wij speciale functies voor productiebedrijven, herstelbedrijven, producenten en ZZP'ers.

Contact opnemen met verkoop