Maak kennis met
Aiden

Aidan is een krachtige AI en geeft u de volledige controle over uw opdrachtbevestigingen, inkoopprijzen en inkomende facturen. Het markeert een nieuw tijdperk van naadloze, geautomatiseerde en nauwkeurige zakelijke processen.

De digitale revolutie voor uw zakelijke processen

BakaGlass.com presenteert met trots een game-changer voor uw bedrijfsprocessen: Aiden. Dit nieuwe, geavanceerde hulpmiddel is ontworpen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, door de efficiëntie te verbeteren, kosten te verminderen en uw winstmarges te verhogen.

Als een slimme, verfijnde oplossing, biedt Aiden u de mogelijkheid om kostbare fouten in een vroeg stadium te detecteren en te corrigeren, waardoor u niet alleen geld bespaart, maar ook uw bedrijfsvoering optimaliseert.

De innovatie van Aiden

Aiden is meer dan zomaar een digitale oplossing. Het is een unieke, speciale module met de kracht om opdrachtbevestigingen van leveranciers te scannen, te analyseren en te beheren. Voorbij zijn de tijden van handmatig doorzoeken en controleren van elke documentregel. Met Aiden aan uw zijde, worden alle documenten automatisch en efficiënt verwerkt.

De voordelen van Aiden

De implementatie van Aiden in uw bedrijfsproces biedt u een reeks ongeëvenaarde voordelen:

Efficiëntie

Aiden automatiseert het controleproces, waardoor u tijd en middelen bespaart.

Foutdetectie

Ons systeem identificeert mogelijke prijsafwijkingen en andere fouten in een vroeg stadium, waardoor u kostbare fouten voorkomt.

Gebruiksgemak

Met slechts één klik kunt u de inkoopprijs van een product aanpassen of toevoegen aan uw Baka Glass software.

Orderbeheer

Aiden voedt automatisch het ordernummer en de leverdatum in Baka Glass bij de juiste bestelling en order.

Facturatie

Facturen worden ontvangen, gescand, herkend en gecontroleerd. Na goedkeuring kunnen deze automatisch worden doorgestuurd naar uw boekhoudpakket.

Foutmeldingen

Als er een fout wordt geconstateerd, wordt deze getoond in het meldingencentrum in Baka Glass Software, waardoor u snel en effectief kunt handelen.

Automatische controle

Het proces is simpel en naadloos. Wanneer een leverancier een document mailt, ontvangt Aiden dit automatisch. Vervolgens scant het de inhoud en controleert de inkoopprijzen op regelniveau tegen de gegevens van uw order in Baka Glass.

Aiden: Mogelijke prijsfout gedetecteerd

2 prijzen zijn niet correct op opdrachtbevestiging 2432.

Aiden: Alle prijzen en regels kloppen

Alle prijzen en regels komen overeen met jouw database.

Gebruikersflexibiliteit

Als Aiden een regel ontdekt waar de prijs afwijkt van de verwachting, signaleert het dit direct in het meldingencentrum van Baka Glass. Als gebruiker heeft u de flexibiliteit om te controleren en aan te geven of de geïdentificeerde fout gecorrigeerd moet worden of dat contact met de leverancier noodzakelijk is.

Efficiënt inkoopprijsbeheer

Als gebruiker heeft u de flexibiliteit om te controleren en aan te geven of de geïdentificeerde fout gecorrigeerd moet worden of dat contact met de leverancier noodzakelijk is. Met één simpele muisklik kunt u de inkoopprijs van een product aanpassen of toevoegen aan uw Baka Glass software. Dit maakt het beheren van uw inkoopprijzen eenvoudiger dan ooit.