Contact opnemen met verkoop

Binnen enkele seconden gemakkelijk een opstelling naar eigen wens

Snel en nauwkeurig een duidelijke tekening die direct zorgt voor de basis van een nauwkeurige offerte die u direct kunt delen met de klant.

Douchecabines

Gemakkelijk en snel alle soorten douchecabine opstellingen opbouwen

Glazen deuren

Gemakkelijk en snel alle soorten deur opstellingen opbouwen

Keukenwanden

Gemakkelijk en snel alle soorten achterwand opstellingen opbouwen

Balustrades

Gemakkelijk en snel alle soorten balustrade opstellingen opbouwen

Glazen wanden

Gemakkelijk en snel alle soorten wand opstellingen opbouwen

moderne software

Dit is de kracht van
Baka Glass Designer

  • Meet in met onze app
  • Bestel direct uit het ontwerp
  • Automatische PDF en DXF file genereren
  • Calculatie vanuit 3D tekening
  • Stand-alone versie beschikbaar

2d en 3d tekeningen

Visueel is de toekomst

De ontwikkelaars van onze software zijn volledig ingespeeld op de wens van de gebruiker. De maatschappij wordt meer en meer visueel en dat is duidelijk terug te zien in deze software.

Snel en nauwkeurig

Binnen enkele seconden maakt u gemakkelijk een opstelling geheel naar uw eigen wens. Deze tekening zorgt direct voor de basis van een nauwkeurige offerte die u direct kunt delen met de klant

High-End software

Baka Designer is een cloud-based platform dat los van uw huidige software stand-alone kan draaien en functioneren. Uiteraard werkt het ook zeer nauw samen met Baka Glass software.

Stand-alone versie beschikbaar

Baka Glass Designer kan prima zelfstandig opereren zonder gebruik te maken van Baka Glass. Wij vinden dat u als gebruiker flexibel moet kunnen zijn in het gebruik an onze software en keuze van de modules.

SPECIALE FUNCTIES PER BRANCHE

Verstuur bestellingen als .PDF en .DXF

Maak een bestelling bij uw fabrikant met één druk op de knop. De automatisch gegenereerde bestanden worden direct meegestuurd met uw bestelling. De software is in de Cloud en overal ter wereld te gebruiken, dus ook op locatie bij uw klant.

offertes in uw huisstijl

Offertes volledig op maat

De documenten uit Baka Glass Designer zijn volledig naar eigen inzicht aan te passen. Bepaal zelf de layout die bij uw bedrijf past.

BAKA Designer: Revolutionaire 3D-ontwerpmodule voor de Glasbranche

In de competitieve glasbranche is het essentieel om te beschikken over de juiste tools en technologieën om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. BAKA Designer is een geavanceerde module binnen het BAKA Glass ERP-pakket, speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de glasbranche. Deze krachtige tool stelt u in staat om op eenvoudige en efficiënte wijze prachtige 3D-ontwerpen te creëren voor uw klanten. Of u nu douchecabines, douchedeuren, hardglazen (schuif)deuren, keukenachterwanden, glazen wanden of ander interieurglas ontwerpt, met BAKA Designer tilt u uw ontwerpproces naar een hoger niveau.

Voordelen van BAKA Designer

De BAKA Designer module biedt een reeks indrukwekkende voordelen die uw bedrijf helpen groeien en excelleren in de glasbranche:

Naadloze integratie met uw ERP-systeem

BAKA Designer werkt naadloos samen met uw bestaande BAKA Glass ERP-systeem, wat zorgt voor een gestroomlijnde workflow en een uitstekende coördinatie tussen uw ontwerp- en productieprocessen. Dit helpt om dubbel werk en miscommunicatie te voorkomen en zorgt ervoor dat alle betrokken afdelingen altijd up-to-date zijn.

Eenvoud en snelheid van ontwerpen

De gebruiksvriendelijke interface van BAKA Designer stelt u in staat om snel en eenvoudig 3D-ontwerpen te maken, zelfs als u geen eerdere ervaring heeft met 3D-modellering. Dankzij de intuïtieve tools en functies kunt u in korte tijd indrukwekkende ontwerpen creëren die voldoen aan de wensen en eisen van uw klanten.

Uitgebreide bibliotheek van materialen en componenten

BAKA Designer bevat een uitgebreide bibliotheek met materialen en componenten die u kunt gebruiken in uw ontwerpen. Dit stelt u in staat om snel en efficiënt realistische en gedetailleerde ontwerpen te creëren, die een nauwkeurige weergave zijn van het uiteindelijke product. U kunt eenvoudig materialen en componenten aan uw ontwerp toevoegen, aanpassen en verwijderen, wat zorgt voor maximale flexibiliteit tijdens het ontwerpproces.

Direct offertes en bestellingen genereren

Zodra uw ontwerp is voltooid, kunt u met één klik een offerte genereren voor uw klant of een bestelling plaatsen bij uw eigen productieafdeling of leverancier. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op fouten. Bovendien zorgt het ervoor dat u sneller kunt reageren op de behoeften van uw klanten en uw doorlooptijden kunt verkorten.

Compatibiliteit met DFX-bestanden

BAKA Designer ondersteunt DFX-bestanden, waardoor uw ontwerpen moeiteloos kunnen worden geïmporteerd en verwerkt in uw productieomgeving. Dit elimineert de noodzaak voor handmatige conversie en zorgt voor een vlotte overgang van ontwerp naar productie.

Verbeterde communicatie met klanten

Met BAKA Designer kunt u professionele en realistische 3D-visualisaties van uw ontwerpen presenteren aan uw klanten. Dit helpt hen een beter beeld te krijgen van het eindresultaat en stelt hen in staat om eventuele wijzigingen aan te geven voordat de productie begint. Dit resulteert in een hogere klanttevredenheid en minder kans op misverstanden.

Voortdurende updates en verbeteringen

Het ontwikkelteam van BAKA Glass werkt continu aan het verbeteren en uitbreiden van de functionaliteiten van BAKA Designer. Dit betekent dat u altijd toegang heeft tot de nieuwste functies en technologieën, zodat u uw concurrentie een stap voor blijft.

Uitstekende klantondersteuning en training

BAKA Glass biedt uitgebreide klantondersteuning en training voor BAKA Designer, zodat u en uw team snel en efficiënt aan de slag kunnen met de software. Of u nu technische ondersteuning nodig heeft of hulp bij het optimaliseren van uw ontwerpproces, het toegewijde team van BAKA Glass staat altijd voor u klaar.

Conclusie

BAKA Designer is een revolutionaire 3D-ontwerpmodule die een essentiële aanvulling is op het BAKA Glass ERP-pakket voor de glasbranche. Door de gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide bibliotheek van materialen en componenten, en naadloze integratie met uw ERP-systeem, stelt BAKA Designer u in staat om sneller en efficiënter te werken en uw klanten een superieure service te bieden.

Investeer vandaag nog in BAKA Designer en ontdek zelf hoe deze innovatieve software uw bedrijf kan helpen groeien en excelleren in de glasbranche. Neem contact op met ons ervaren team voor een vrijblijvende demo of meer informatie over de mogelijkheden van BAKA Designer voor uw glasbedrijf.

Contact opnemen met verkoop