dé 3d Glasconfigurator voor de glasbranche

Baka Designer: de 3D Design Software

Met onze eenvoudig te gebruiken design software kun je snel en probleemloos prachtige 3D ontwerpen maken. Deze software vormt niet alleen de basis voor offertes aan jouw klanten, maar ook voor het automatisch verzenden van de juiste documenten naar je leveranciers. Vereenvoudig en optimaliseer het ontwerpproces met ons gebruiksvriendelijke 3D design software.

1000+ hebben hun workflow tot 5x versneld

1800+

Dagelijkse gebruikers

Van de ontwikkelaars  van

Douchecabines

Glazen deuren

Keukenwanden

Glazen wanden

Balustrades

Binnenkort
high-end software voor de glasbranche

Ontdek de ultieme kracht van onze 3D design software

Ervaar de veelzijdigheid van Baka Designer, een 3D-ontwerpsoftware die specifiek is ontworpen voor de glasbranche. Met deze gebruiksvriendelijk en esthetisch aantrekkelijke tool kan je snel en eenvoudig 3D designs maken voor glasprojecten. Of het nu gaat om ramen, deuren, douchecabines of andere glasproducten, Baka Designer biedt alles wat je nodig hebt om snel en nauwkeurig ontwerpen te maken.

binnen een paar klikken

Zo eenvoudig werkt het

stap 1
Je configureert al binnen 20 seconden een uitgebreide 3D tekening
Stap 2
Na het maken van jouw 3D design kan je deze direct versturen naar de leverancier
Stap 3
Genereer een offerte op basis van de tekening en stuur hem direct naar de klant
high-end software voor de glasbranche

Ontdek alle voordelen van onze 3D design software

3D Tekenen

visualiseer jouw concepten in 3D-tekeningen. Baka Designer biedt de mogelijkheid om diverse glasproducten te creëren, waaronder ramen, hardglazen deuren, schuifdeuren, douchecabines, keukenwanden en nog veel meer. Met onze software breng je jouw ideeën tot leven en visualiseer je ze in detail.

Offerte Tool

Met deze tool genereer je direct en moeiteloos een offerte op basis van je tekening, klaar om naar de klant te versturen. Baka designer haalt alle informatie uit je 3D-tekening en zet deze automatisch om in een professionele offerte.

Leverancierskoppeling

Zodra het ontwerp is voltooid, kan het direct naar de leverancier worden gestuurd. Het 3D-ontwerp wordt nauwkeurig omgezet naar heldere tekeningen, waardoor de leverancier meteen aan het glasproject kan beginnen zonder verdere aanpassingen.

Directe Berekeningen

Op basis van je 3D design wordt automatisch een prijscalculatie gegenereerd, waardoor je direct inzicht hebt in de kosten van je project. Dit voorkomt verrassingen met onverwachte kosten.

Standalone Software

Geen afhankelijkheid van externe programma's. Onze oplossing werkt zelfstandig om je workflow te stroomlijnen.

Conversieverhogend

Onze tool helpt niet alleen bij het visualiseren maar ook bij het verhogen van de conversie door directe, aantrekkelijke voorstellen.

Onze trouwe klanten aan het woord

“Snel en nauwkeurig een duidelijke tekening die direct zorgt voor de basis van een nauwkeurige offerte die u direct kunt delen met de klant.”

Sens Glas
Den Hoorn

“Snel en nauwkeurig een duidelijke tekening die direct zorgt voor de basis van een nauwkeurige offerte die u direct kunt delen met de klant.”

Sens Glas
Den Hoorn
Veel gestelde vragen

Nog meer vragen?

Vragen over de 3D configurator
Kan ik een volledige douchecabine ontwerpen met de Baka Designer?

Ja, dat kan. Met de Baka Designer heb je de mogelijkheid om elk vooraf geconfigureerd glastype te selecteren en te kiezen uit een verscheidenheid aan samengestelde glasmaterialen zoals scharnieren, profielen, handgrepen, deurafdichtingen en klemmen om een divers aanbod aan douchecabines te creëren.

Bevat de Baka Designer de aftrekmogelijkheden die vaak relevant zijn voor samengestelde glasmaterialen?

De materiaalaftrek is geïntegreerd in de Baka Designer. Voor alle materialen kunnen op productniveau specifieke aftrekkingen worden gedefinieerd, waarmee in de ontwerper rekening wordt gehouden en die terugkomen in de 2D-tekening.

Zijn er sjablonen beschikbaar voor veel voorkomende samenstellingen?

Je kunt zelf sjablonen maken en opslaan om vaker te gebruiken. Dit zorgt voor een snelle workflow. Je maakt zelf het sjabloon aan en kunt dan het ontwerp aanpassen door maatvoeringen en bijvoorbeeld de kleur van het beslag aan te passen.

Vragen over offertes
Als ik de Baka Designer gebruik, wordt de offerte dan ook automatisch gegenereerd?

Als je de Baka Designer in combinatie met Baka Glass gebruikt, calculeert het systeem automatisch de verkoopprijs voor een gemaakt ontwerp. Hierna kun je eenvoudig offertes genereren en versturen.

Hoe wordt het gemaakt ontwerp weergegeven op de offerte?

De offerte kan in een digitale vorm, of als pdf worden verstuurd. Je krijgt dan een overzicht van de materialen, en de klant krijgt het gemaakte ontwerp in 3D te zien.

Kan je binnen Baka Designer ook scharnieren configureren?

Snel en nauwkeurig een duidelijke tekening die direct zorgt voor de basis van een nauwkeurige offerte die u direct kunt delen met de klant.

Vragen over bestellen bij leveranciers
Kan ik een ontwerp dat in de Baka Designer is gemaakt direct bij leveranciers bestellen?

Ja, dat kan. Het bestellen van een glasplaat en bijbehorende materialen kan binnen een paar klikken in Baka Glass. De leverancier ontvangt een nauwkeurige lijst van samengestelde glasmaterialen of een 2D-tekening van elke ruit met de bijbehorende bewerkingen.

Kan je binnen Baka Designer ook DXF genereren voor een CNC?

Het glasbeslag is te koppelen aan DXF tekeningen voor de uitsparingen. Met deze informatie kan de Designer een volledige DXF genereren voor het glas.

Is het mogelijk bij elke leverancier mijn materiaal te bestellen?

Ja, je beheert zelf welke onderdelen je waar besteld. Deze kunnen automatisch of handmatig gekozen worden per ontwerp. Zo ben je helemaal flexibel waar je de materialen besteld en heb je op 1 plek een overzicht voor alle lopende bestellingen van het ontwerp.

Overige vragen
Kan ik wijzigingen bijhouden en revisies beheren binnen de Baka Designer?

Elke keer wanneer een ontwerp wordt opgeslagen, is dit een nieuwe revisie van het ontwerp. Zo kun je precies zien hoe het ontwerp is veranderd, door wie en wanneer.

Op welk besturingssysteem is de 3D configurator beschikbaar?

Omdat de Baka Designer een webapplicatie is, kun je dit op elke computer gebruiken. Dit kan dus op Windows, MacOS, Chromebooks en zelfs op mobile apparaten.

Wat als ik vragen heb over het gebruik van het systeem?

Onderin de applicatie is een chatballon beschikbaar waar je kunt chatten met een van onze support medewerkers. Zij kunnen al je vragen beantwoorden of helpen met problemen die je ervaart. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar om u te ondersteunen.