Samen naar een duurzamere toekomst

Bij Baka Glass zetten we ons in voor een duurzame toekomst door middel van innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen.

Onze Groene Initiatieven

Bij Baka Glass zetten we ons in voor een duurzame toekomst door middel van innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen.

Certificaat van Trees for All

We zijn trots op ons certificaat van Trees for All. Door samen te werken met deze organisatie, helpen we mee aan wereldwijde herbebossingsprojecten. Voor elke order die we ontvangen, wordt een boom geplant, waardoor we onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Elektrische auto's

Ons wagenpark bestaat volledig uit elektrische auto's, waardoor we onze CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen. Door gebruik te maken van groene energie, dragen we bij aan een schonere toekomst en een beter milieu.

Zonnepanelen

Onze zonnepanelen voorzien ons van duurzame energie. Deze energie gebruiken we niet alleen om onze kantoren te verlichten, maar ook om onze elektrische auto's op te laden. Hierdoor minimaliseren we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen we bij aan een schonere wereld.

Hoe wij onze klanten verduurzamen

Door het gebruik van Baka Glass ben je automatisch uw bedrijf aan het verduurzamen. Bekijk hieronder hoe uw bedrijf milieubewuster wordt.

Efficiënte routes: minder uitstoot

Bij Baka Glass helpen we onze klanten om hun routes efficiënter te plannen. Door gebruik te maken van onze geavanceerde planningstools, kunnen planners de meest efficiënte routes uitstippelen voor hun dagelijkse werkzaamheden. Dit betekent minder tijd op de weg en minder brandstofverbruik, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot.

Papierloos werken met onze app

Onze gebruiksvriendelijke app stelt klanten in staat om volledig papierloos te werken. Alle orders, facturen en communicatie kunnen digitaal worden beheerd en opgeslagen. Dit vermindert niet alleen het gebruik van papier, maar zorgt ook voor een snellere en efficiëntere werkwijze. Minder papier betekent minder afval en een kleinere ecologische voetafdruk.

Snijoptimalisaties: minder onnodig glas weggooien

Onze software biedt geavanceerde snijoptimalisaties die helpen om het glasgebruik te maximaliseren. Door slimme algoritmes te gebruiken, kunnen we ervoor zorgen dat er minder glas verloren gaat tijdens het snijproces. Dit vermindert de hoeveelheid afval en draagt bij aan een duurzamer productieproces. Onze klanten besparen hierdoor niet alleen kosten, maar dragen ook bij aan een beter milieu door minder afval te produceren.