CED

Baka Glass, een toonaangevend ERP-webapplicatiesysteem voor glaziers, heeft recentelijk een integratie met CED gerealiseerd. Deze samenwerking biedt glasherstelbedrijven een innovatieve oplossing om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen.


Vlotte communicatie en reactie

Met de integratie tussen Baka Glass en CED ontvangen glasherstelbedrijven direct meldingen van CED, waardoor ze snel kunnen reageren op reparatieverzoeken. Voorheen werden deze meldingen handmatig verwerkt, wat tijd en middelen kostte en vatbaar was voor fouten. Nu worden meldingen automatisch vanuit CED doorgestuurd naar het herstelbedrijf, wat resulteert in een snellere respons en minder administratieve rompslomp.

Verbeterde operationele efficiëntie

Door deze automatische meldingen kunnen glasherstelbedrijven hun operationele efficiëntie aanzienlijk verhogen. De tijd die bespaard wordt door het elimineren van handmatige processen kan nu worden besteed aan het daadwerkelijk repareren van glasschade. Dit leidt tot een soepelere workflow, snellere afhandeling van reparaties en een hogere klanttevredenheid.

Focus op kwaliteit en productiviteit

De integratie zorgt ervoor dat herstelbedrijven zich kunnen concentreren op hun kerntaken zonder afgeleid te worden door administratieve taken. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar zorgt er ook voor dat de kwaliteit van de dienstverlening hoog blijft. Klanten profiteren van snelle en nauwkeurige reparaties, wat de reputatie van het bedrijf ten goede komt.

Conclusie

De integratie van Baka Glass met CED biedt glasherstelbedrijven een efficiënte en foutloze manier om reparatieverzoeken te verwerken. Door het elimineren van handmatige tussenkomst en het direct doorsturen van meldingen, wordt de operationele efficiëntie verhoogd en de kans op fouten verminderd. Deze samenwerking is een uitstekend voorbeeld van hoe technologie bedrijfsprocessen in de glasindustrie kan verbeteren, resulterend in een hogere klanttevredenheid en een geoptimaliseerde bedrijfsvoering.