ZLM

Bij Baka Glass zijn we ons bewust van de uitdagingen die bedrijven in de glasindustrie dagelijks tegenkomen. Daarom zijn we trots om onze samenwerking met ZLM Verzekeringen aan te kondigen. Deze integratie biedt uitgebreide verzekeringsmogelijkheden die je bedrijf beschermen tegen allerlei risico's.

Automatische schadeverwerking

De integratie tussen Baka Glass en ZLM Verzekeringen via Dispatch zorgt voor een naadloze verwerking van schademeldingen. Zodra een nieuwe schade wordt gemeld bij ZLM, wordt deze automatisch geïmporteerd in het Baka Glass-systeem. Dit elimineert de noodzaak voor handmatige invoer, waardoor tijd wordt bespaard en fouten worden verminderd.

Betrouwbare gegevensoverdracht

Na het voltooien van de reparatie kunnen alle noodzakelijke gegevens zoals schadedetails, reparatiestatus, kostenramingen, foto’s van de schade, factuurgegevens, inmeetdatums, uitvoerdatum, klantensignaturen, glassoorten en afmetingen direct naar ZLM worden verzonden. Deze betrouwbare gegevensoverdracht zorgt voor een efficiënte schadeafhandeling en verhoogt de klanttevredenheid.

Optimalisatie van de workflow

De integratie maakt het mogelijk om je workflow te optimaliseren door het proces van orderafmelding na controle te vereenvoudigen. Dit resulteert in een gestroomlijnd schadeherstelproces dat niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook de nauwkeurigheid van je rapportage verbetert.

Met deze krachtige samenwerking tussen Baka Glass en ZLM kun je je bedrijfsvoering optimaliseren, kostbare tijd besparen en de algehele efficiëntie van je schadeherstelprocessen verbeteren. Ontdek vandaag nog de voordelen van deze integratie en geef je bedrijf de boost die het nodig heeft.