Uniglas

Baka Glass, het ERP-webapplicatiesysteem voor glaziers, heeft een integratie met Uniglas gerealiseerd. Deze samenwerking verbetert de efficiëntie en nauwkeurigheid voor glasherstelbedrijven door directe meldingen en automatische verwerking.

Directe Meldingen en efficiëntie

Dankzij de integratie ontvangen glasherstelbedrijven direct meldingen van Uniglas, waardoor ze snel kunnen reageren op reparatieverzoeken. Voorheen moesten meldingen handmatig worden verwerkt, wat tijdrovend was en foutgevoelig. Nu worden meldingen automatisch doorgestuurd, wat tijd bespaart en fouten vermindert.

Verhoogde productiviteit

Deze automatische verwerking stelt herstelbedrijven in staat om zich te concentreren op het repareren van glasschade. De administratieve lasten worden verminderd, wat leidt tot een verbeterde workflow en hogere productiviteit.

De integratie van Baka Glass met Uniglas zorgt voor een efficiënter en foutloos proces, waardoor glasherstelbedrijven sneller en beter kunnen werken. Dit resulteert in hogere klanttevredenheid en een geoptimaliseerde bedrijfsvoering.