Twinfield

Twinfield is een betrouwbaar boekhoudpakket dat door veel bedrijven wordt gebruikt voor hun financiële administratie. Voor bedrijven in de glasindustrie biedt Baka Glass aanvullende functionaliteiten die verder gaan dan alleen boekhouden. Hier lees je waarom de combinatie van Twinfield en Baka Glass ideaal is voor jouw bedrijf.

Integratie van operationele en financiële processen

Baka Glass breidt de mogelijkheden van Twinfield uit door naast het beheren van financiële gegevens ook orderverwerking, (productie) planning en klantenbeheer te integreren. Hierdoor krijg je een compleet beeld van je bedrijfsprocessen en kun je efficiënter werken.

Optimalisatie van orderverwerking en productie

Met Baka Glass kun je eenvoudig orders verwerken en (productie) plannen. Twinfield zorgt voor de financiële administratie, terwijl Baka Glass de operationele processen stroomlijnt. Dit leidt tot een beter georganiseerde en efficiënte bedrijfsvoering.

Nauwkeurige berekeningen voor glasprojecten

Baka Glass ondersteunt complexe berekeningen zoals transportverzekeringen, bewerkingen en glascompensatie. Twinfield biedt een solide basis voor je financiële administratie, terwijl Baka Glass je helpt bij het maken van nauwkeurige offertes en calculaties.

Automatische synchronisatie van financiële gegevens

De integratie tussen Twinfield en Baka Glass zorgt voor automatische synchronisatie van je financiële gegevens. Hierdoor blijft je boekhouding altijd up-to-date en kun je profiteren van de uitgebreide bedrijfsfunctionaliteiten van Baka Glass.

Real-Time klantupdates en planning

Met Baka Glass kun je in real-time plannen en klanten op de hoogte houden van de status van hun orders. De samenwerking tussen Twinfield en Baka Glass zorgt ervoor dat je boekhouding en operationele processen altijd synchroon lopen.

Conclusie

Twinfield en Baka Glass vormen samen een krachtige combinatie die bedrijven in de glasindustrie helpt om efficiënter te werken. Ontdek hoe deze integratie je bedrijf kan helpen bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en financiële administratie.