Transmission

Baka Glass, een geavanceerd ERP-webapplicatiesysteem voor glaziers, integreert naadloos met TransMission, een toonaangevend logistiek bedrijf in de Benelux. Deze samenwerking biedt aanzienlijke voordelen voor glasbedrijven door geoptimaliseerde logistieke processen te implementeren.

Voordelen van de Integratie:

  1. Efficiënte Orderafhandeling: Dankzij TransMission's maatwerktransportoplossingen kunnen bestellingen binnen 24 uur worden geleverd, wat zorgt voor snelle en betrouwbare service.
  2. Realtime Track & Trace: Met geavanceerde trackingfunctionaliteit kunnen glaziers zendingen in real-time volgen, wat de transparantie en klanttevredenheid verhoogt.
  3. Kostenbesparingen: De integratie stroomlijnt het verzendproces, vermindert logistieke fouten en bespaart op transportkosten.
  4. Flexibiliteit en Schaalbaarheid: TransMission biedt oplossingen op maat voor palletvervoer, pakketten, spoedafleveringen en warehousing, waardoor Baka Glass-gebruikers kunnen profiteren van flexibele en schaalbare logistieke diensten.

Technische Implementatie

De integratie maakt gebruik van GraphQL API's om naadloos gegevensuitwisseling mogelijk te maken tussen Baka Glass en TransMission's logistieke systemen. Dit zorgt voor een efficiënte synchronisatie van ordergegevens, zendingstatussen en retourlogistiek.

Door deze integratie kunnen glaziers profiteren van een totaaloplossing die niet alleen de operationele efficiëntie verbetert, maar ook de klanttevredenheid verhoogt door betrouwbare en tijdige leveringen.