SnelStart

Snelstart is een populair boekhoudpakket dat door veel bedrijven wordt gebruikt voor hun financiële administratie. Voor bedrijven in de glasindustrie biedt Baka Glass unieke aanvullende functionaliteiten die verder gaan dan alleen boekhouden. Hier lees je waarom de combinatie van Snelstart en Baka Glass ideaal is voor jouw bedrijf.

Samenwerking tussen Snelstart en Baka Glass

Verbeterde bedrijfsprocessen

Baka Glass breidt de mogelijkheden van Snelstart uit door naast het beheren van financiële gegevens ook orderverwerking, (productie)planning en klantenbeheer te integreren. Dit zorgt voor een uitgebreid beheer van je bedrijfsprocessen en verhoogt de efficiëntie.

Efficiëntie in orderverwerking

Snelstart biedt sterke boekhoudmogelijkheden, terwijl Baka Glass zorgt voor efficiënte orderverwerking en (productie) planning. Samen zorgen ze voor een gestroomlijnde workflow die de sterke punten van beide systemen benut.

Geavanceerde calculaties

Met de geavanceerde calculatiemethodiek van Baka Glass kun je complexe berekeningen uitvoeren zoals transportverzekeringen, bewerkingen en glascompensatie. Snelstart zorgt voor een solide financiële basis, terwijl Baka Glass je helpt bij het maken van nauwkeurige offertes en calculaties.

Automatische synchronisatie

De integratie tussen Snelstart en Baka Glass zorgt voor automatische synchronisatie van je financiële gegevens. Hierdoor blijft je boekhouding altijd up-to-date en kun je profiteren van de uitgebreide bedrijfsfunctionaliteiten van Baka Glass.

Conclusie

Snelstart en Baka Glass vormen samen een krachtige combinatie die bedrijven in de glasindustrie helpt om efficiënter te werken. Ontdek hoe deze integratie je bedrijf kan helpen bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en financiële administratie.