Mis je een intergratie?

Wat als je de integratie die je nodig hebt niet kunt vinden? Geen zorgen! We staan altijd open voor suggesties en zijn bereid om nieuwe koppelingen te ontwikkelen die aansluiten op jouw specifieke behoeften.

Hoe vraag je een nieuwe integratie aan?

Het is heel eenvoudig om een nieuwe integratie aan te vragen:

  1. Neem contact met ons op: Stuur een e-mail naar ons supportteam of vul het contactformulier in op onze website. Vermeld duidelijk welke integratie je mist en waarom deze belangrijk is voor jouw bedrijf.
  2. Analyse van de behoefte: Ons team zal je aanvraag bekijken en contact met je opnemen om meer details te verzamelen. We willen zeker weten dat we je behoeften volledig begrijpen.
  3. Ontwikkeling en implementatie: Zodra we alle benodigde informatie hebben, zal ons ontwikkelteam aan de slag gaan om de nieuwe integratie te bouwen. We houden je op de hoogte van de voortgang en zorgen ervoor dat de koppeling naadloos werkt met Baka Glass.
  4. Testen en lancering: Voor de lancering testen we de nieuwe integratie grondig om te garanderen dat deze probleemloos functioneert. Daarna zullen we de integratie beschikbaar stellen zodat jij er meteen gebruik van kunt maken.

Waarom kiezen voor Baka Glass?

  • Maatwerk: Wij geloven niet in een one-size-fits-all aanpak. Iedere integratie wordt op maat gemaakt om perfect aan te sluiten op jouw bedrijfsprocessen.
  • Ondersteuning: Ons supportteam staat altijd klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van aanvraag tot implementatie.
  • Kwaliteit: We garanderen dat onze integraties van de hoogste kwaliteit zijn en vlekkeloos werken met Baka Glass.

Mis je een integratie die essentieel is voor jouw bedrijfsvoering? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat Baka Glass volledig aansluit op jouw specifieke behoeften. Bezoek onze partners en integraties pagina voor een overzicht van onze huidige koppelingen en laat ons weten wat we voor jou kunnen doen.