Mappi

Met de integratie van Mappi machines in Baka Glass wordt het optimaliseren van je snijprocessen eenvoudig en efficiënt. Door deze naadloze koppeling kan Baka Glass snijoptimalisaties direct doorvoeren naar de Mappi machines, waardoor je productieproces gestroomlijnd en centraal beheerd wordt.

Directe snijoptimalisatie

Dankzij de integratie kan Baka Glass de snijoptimalisaties direct naar de Mappi machines sturen. Dit betekent dat de meest efficiënte snijpatronen automatisch worden toegepast, wat leidt tot minder verspilling en een hoger gebruik van grondstoffen.

Eén geïntegreerd systeem

Met de Mappi integratie hoef je geen aparte software meer te gebruiken voor het aansturen van je snijmachines. Alle productiegegevens worden centraal beheerd in Baka Glass, wat zorgt voor een soepele workflow en gemakkelijke toegang tot alle benodigde informatie.

Gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige implementatie

De integratie is ontworpen om eenvoudig te implementeren en te gebruiken. De intuïtieve interface van Baka Glass zorgt ervoor dat je medewerkers snel en efficiënt met de systemen kunnen werken, zonder uitgebreide training.

Realtime inzichten en controle

Met de integratie van Mappi machines biedt Baka Glass gedetailleerde rapportages en realtime inzicht in je productieprocessen. Deze inzichten helpen je om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en de efficiëntie van je productie te verhogen.

Ontdek vandaag nog hoe de integratie van Mappi machines met Baka Glass je kan helpen om je glasproductie naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie van onze geavanceerde oplossingen.