Interpolis

Bij Baka Glass streven we ernaar om bedrijven in de glasindustrie de best mogelijke bescherming te bieden. Daarom zijn we enthousiast over onze integratie met Interpolis Verzekeringen via Dispatch. Deze samenwerking biedt uitgebreide verzekeringsopties die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

Geautomatiseerde schademeldingen

Met de integratie tussen Baka Glass en Interpolis worden nieuwe schademeldingen automatisch geïmporteerd in Baka Glass. Dit zorgt ervoor dat je tijd bespaart op handmatige invoer en de kans op fouten wordt geminimaliseerd.

Efficiënte gegevensoverdracht

Bij het afronden van de reparatie kunnen alle benodigde gegevens zoals schadedetails, reparatiestatus, kostenramingen, foto’s van de schade, factuurgegevens, inmeetdatums, uitvoerdatum, klantensignaturen, glassoorten en afmetingen direct naar Interpolis worden verzonden. Deze efficiënte gegevensoverdracht zorgt voor een snelle en betrouwbare schadeafhandeling.

Verbeterde workflow en efficiëntie

De integratie met Interpolis via Dispatch maakt het mogelijk om je workflow aanzienlijk te verbeteren. Het proces van het afmelden van orders na controle wordt vereenvoudigd, wat resulteert in een gestroomlijnd en efficiënt schadeherstelproces. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar ook de klanttevredenheid doordat schadeclaims sneller en nauwkeuriger worden afgehandeld.

Met deze krachtige samenwerking tussen Baka Glass en Interpolis kun je je bedrijfsvoering optimaliseren, tijd besparen en de algehele efficiëntie van je schadeherstelprocessen verbeteren. Ontdek vandaag nog de voordelen van deze integratie en geef je bedrijf de bescherming die het nodig heeft.