Informer

In de hedendaagse glasindustrie is het essentieel om een allesomvattende oplossing te hebben die verder gaat dan alleen boekhouden. Informer is een bekend boekhoudpakket dat door veel bedrijven wordt gebruikt voor hun financiële administratie. Baka Glass biedt unieke aanvullende functionaliteiten die eenvoudig integreren met Informer.

De kracht van informer en Baka Glass samen

Uitgebreide bedrijfsvoering

Baka Glass breidt de mogelijkheden van Informer uit door naast het beheren van financiële gegevens ook orderverwerking, (productie)planning, glascalculaties en klantenbeheer te integreren. Hierdoor krijg je een compleet beeld van je bedrijfsprocessen en kun je efficiënter werken.

Efficiëntie in orderverwerking

Met de integratie van Baka Glass kun je eenvoudig orders verwerken en de productie plannen. Informer zorgt voor de financiële afhandeling, terwijl Baka Glass zorgt voor een naadloze uitvoering van de dagelijkse operaties. Dit resulteert in een efficiënter en beter georganiseerd bedrijf.

Geavanceerde calculaties

Baka Glass ondersteunt complexe berekeningen zoals transportverzekeringen, bewerkingen en glascompensatie. Informer biedt een solide basis voor je financiële administratie, terwijl Baka Glass je helpt bij het maken van nauwkeurige offertes en calculaties.

Naadloze integratie

De naadloze integratie zorgt ervoor dat je financiële gegevens automatisch worden bijgewerkt in Informer. Hierdoor blijft je boekhouding altijd up-to-date en kun je profiteren van de uitgebreide bedrijfsfunctionaliteiten van Baka Glass.

Conclusie

De combinatie van Baka Glass en Informer biedt een uitgebreide oplossing voor bedrijven in de glasindustrie. Samen zorgen zij voor een optimale bedrijfsvoering en een betrouwbare financiële administratie. Ontdek hoe de integratie van Baka Glass en Informer je bedrijf kan helpen om efficiënter te werken.