Glaspunt

De integratie tussen Baka Glass en Glaspunt biedt een efficiënte oplossing voor glasherstelbedrijven door aanvragen rechtstreeks van Glaspunt naar de herstelbedrijven te sturen. Deze koppeling minimaliseert de noodzaak van handmatige tussenkomst, waardoor het hele proces soepel verloopt. In plaats van dat aanvragen via e-mail worden ontvangen en vervolgens handmatig worden overgetypt, worden ze nu direct vanuit Glaspunt naar het herstelbedrijf doorgestuurd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten en miscommunicatie.

Snelle reparaties dankzij directe meldingen

Dankzij deze integratie kunnen glasherstelbedrijven snel reageren op meldingen van Glaspunt en direct aan de slag gaan met de benodigde reparaties. Het elimineren van het handmatige proces van het overtypen van e-mailaanvragen verhoogt de operationele efficiëntie van herstelbedrijven aanzienlijk. Bovendien biedt het directe doorsturen van aanvragen van Glaspunt naar herstelbedrijven een naadloze ervaring voor alle betrokken partijen, wat resulteert in een snellere afhandeling van glasreparaties en een hogere klanttevredenheid.

Focus op kwaliteit en productiviteit

Met deze geïntegreerde oplossing kunnen herstelbedrijven zich concentreren op hun kerntaak: het snel en effectief repareren van glasschade. Door het wegnemen van de administratieve lasten die gepaard gaan met het handmatig verwerken van aanvragen, kunnen ze zich volledig richten op het leveren van hoogwaardige service aan hun klanten. Dit resulteert in een verbeterde workflow en productiviteit.