Glasalert

Baka Glass heeft een integratie met Glasalert, waardoor glasherstelbedrijven direct meldingen van Glasalert kunnen ontvangen en efficiënt kunnen reageren op glasreparatieverzoeken. Deze slimme koppeling minimaliseert handmatige tussenkomst, waardoor het proces gestroomlijnd verloopt. In plaats van dat meldingen via e-mail binnenkomen en vervolgens handmatig worden overgetypt, worden ze nu automatisch vanuit Glasalert naar het herstelbedrijf doorgestuurd. Dit resulteert niet alleen in tijdsbesparing, maar vermindert ook de kans op fouten en misverstanden.

Snelle reparaties dankzij directe meldingen van Glasalert

Dankzij deze geïntegreerde oplossing kunnen glasherstelbedrijven snel reageren op meldingen van Glasalert en direct aan de slag gaan met de benodigde reparaties. Het wegnemen van het handmatige proces van het overtypen van e-mailaanvragen verhoogt de operationele efficiëntie van herstelbedrijven aanzienlijk. Bovendien zorgt het directe doorsturen van meldingen van Glasalert naar herstelbedrijven voor een vlotte afhandeling van glasreparaties, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid.

Focus op kwaliteit en productiviteit

Met deze geïntegreerde oplossing kunnen herstelbedrijven zich volledig concentreren op hun kerntaak: het snel en effectief repareren van glasschade. Door de administratieve lasten die gepaard gaan met het handmatig verwerken van meldingen weg te nemen, kunnen ze zich richten op het leveren van hoogwaardige service aan hun klanten. Dit leidt tot een verbeterde workflow en een hogere productiviteit.