FBTO

Bij Baka Glass begrijpen we hoe belangrijk het is om je bedrijf te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. Daarom zijn we trots om onze integratie met Achmea Verzekeringen aan te kondigen. Deze samenwerking biedt uitgebreide verzekeringsmogelijkheden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van bedrijven in de glasindustrie. Ontdek hoe deze integratie je helpt om je bedrijfsprocessen te optimaliseren en je bedrijf te beveiligen.

Optimaliseer je Schadeherstelproces met Baka Glass en FBTO

Met de integratie tussen Baka Glass en FBTO Verzekeringen via Dispatch, haal je het maximale uit je schadeherstelproces. Nieuwe schademeldingen van FBTO worden automatisch geïmporteerd in Baka Glass, waardoor handmatige invoer overbodig wordt. Deze automatisering bespaart tijd en minimaliseert de kans op fouten.

Makkelijke Gegevensoverdracht

Bij afronding van de reparatie kunnen met één druk op de knop alle benodigde gegevens direct naar FBTO worden verzonden. Dit omvat schadedetails, reparatiestatus, kostenramingen, foto’s van de schade, factuurgegevens, inmeetdatums, uitvoerdatum, klantensignaturen, glassoorten en afmetingen, en overige benodigdheden. Deze efficiënte gegevensoverdracht zorgt voor een vlekkeloos schadebeheer en verhoogt de nauwkeurigheid van je rapportage.

Verbeterde Workflow en Efficiëntie

Door gebruik te maken van de integratie tussen Baka Glass en FBTO via Dispatch, kun je je workflow aanzienlijk verbeteren. Het proces van het afmelden van orders na controle wordt vereenvoudigd, wat leidt tot een gestroomlijnd en efficiënt schadeherstelproces. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar ook de klanttevredenheid doordat schadeclaims sneller en nauwkeuriger worden afgehandeld.

Met deze krachtige samenwerking tussen Baka Glass en FBTO optimaliseer je je bedrijfsvoering, bespaar je kostbare tijd en verbeter je de algehele efficiëntie van je schadeherstelprocessen. Ontdek vandaag nog de voordelen van deze integratie en geef je bedrijf de boost die het nodig heeft.