Exact

Ontdek de naadloze integratie tussen Baka Glass en Exact! Met onze nieuwste functie kun je eenvoudig een koppeling maken tussen Baka Glass, jouw favoriete software voor de glasbranche, en Exact, een geavanceerd boekhoudplatform.

Wat betekent deze integratie voor jouw bedrijf?

Met de integratie van Baka Glass en Exact opent zich een wereld van verbeterd financieel beheer en efficiëntere processen. Deze koppeling stelt je in staat om financiële gegevens moeiteloos te synchroniseren, zodat je altijd beschikt over actuele en nauwkeurige informatie.

Dankzij de integratie met Exact wordt het beheren en volgen van financiële transacties eenvoudiger dan ooit. In Baka Glass kun je gemakkelijk kostenplaatsen aanmaken voor nieuwe projecten, terwijl alle inkoop- en verkoopfacturen automatisch worden bijgewerkt in Exact. Dit stroomlijnt je administratieve processen en bespaart kostbare tijd.

Door Baka Glass te koppelen aan Exact, verminder je handmatige fouten en krijg je een duidelijker inzicht in je financiën. Dit betekent dat je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen en je bedrijf efficiënter kunt beheren.

Het resultaat?

Meer controle over je bedrijf en meer ruimte om te groeien en bloeien.

Voordelen:

  • Automatische Boekingen van Debiteuren: Debiteuren worden zonder handmatige tussenkomst geboekt, wat de nauwkeurigheid verhoogt.
  • Automatische Verkoopfacturen: Verkoopfacturen worden direct en foutloos verwerkt, wat zorgt voor een soepelere administratie.
  • Altijd Overzicht: Houd altijd een actueel overzicht van je financiële situatie met real-time updates.
  • PDF Facturen in Exact: Bij de koppeling van BAKA naar Exact zijn ook de PDF-facturen in Exact zichtbaar, ideaal voor degene die de boekhouding doet en alles direct wil inzien.
  • Grootboekrekeningen Koppelen: Koppel verschillende grootboekrekeningen om juiste doorboekingen in te stellen en je financiële processen te optimaliseren.
  • Efficiëntie: Verbeter je efficiëntie door tijdrovende taken te automatiseren en je financiële processen te optimaliseren.

Met de integratie van Baka Glass en Exact kun je je financiële beheer naar een hoger niveau tillen. Start vandaag nog en ervaar de voordelen van een efficiëntere en nauwkeurigere bedrijfsvoering.