Centraal Beheer

Bij Baka Glass streven we ernaar om je bedrijf te voorzien van de beste bescherming tegen onverwachte gebeurtenissen. Daarom zijn we verheugd om onze integratie met Centraal Beheer Verzekeringen aan te kondigen. Deze samenwerking biedt verzekeringsoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van de glasindustrie. Lees verder om te ontdekken hoe deze integratie je bedrijfsprocessen kan verbeteren en je onderneming veiliger kan maken.

Optimaliseer je schadeherstel met Baka Glass en Centraal Beheer

De integratie tussen Baka Glass en Centraal Beheer Verzekeringen via Dispatch biedt aanzienlijke voordelen voor je schadeherstelproces. Nieuwe schademeldingen van Centraal Beheer worden automatisch geïmporteerd in Baka Glass, waardoor je de handmatige invoer kunt elimineren.

Snel en betrouwbaar

Bij voltooiing van de reparatie kunnen alle benodigde gegevens, zoals schadedetails, reparatiestatus, kostenramingen, foto’s van de schade, factuurgegevens, inmeetdatums, uitvoerdatum, klantensignaturen, glassoorten en afmetingen, en overige benodigdheden direct naar Centraal Beheer worden verzonden. Deze naadloze gegevensoverdracht zorgt voor een snelle en betrouwbare afhandeling van schadeclaims.

Verbeterde workflow

Door deze koppeling te gebruiken, kun je fouten minimaliseren en kostbare tijd besparen. Het afmelden van de order na controle met één druk op de knop zorgt voor een gestroomlijnd en efficiënt schadeherstelproces. Dit verhoogt de nauwkeurigheid en algehele efficiëntie van je bedrijfsvoering, waardoor je meer controle hebt over je schadeherstelprocessen.

Met de integratie van Baka Glass en Centraal Beheer optimaliseer je je bedrijfsvoering, verhoog je de nauwkeurigheid en verbeter je de efficiëntie van je schadeherstelprocessen. Start vandaag nog en ervaar de voordelen van deze krachtige samenwerking.