Cash

Cash is een populair boekhoudpakket dat door veel bedrijven wordt gebruikt voor hun financiële administratie. Voor bedrijven in de glasindustrie biedt Baka Glass unieke aanvullende functionaliteiten die verder gaan dan alleen boekhouden. Hier lees je waarom de combinatie van Cash en Baka Glass ideaal is voor jouw bedrijf.

Effectieve samenwerking tussen Cash en Baka Glass

Uitgebreide bedrijfsvoering

Baka Glass breidt de mogelijkheden van Cash uit door naast het beheren van financiële gegevens ook orderverwerking, (productie) planning en klantenbeheer te integreren. Hierdoor krijg je een compleet beeld van je bedrijfsprocessen en kun je efficiënter werken.

Efficiëntie in orderverwerking

Met Baka Glass kun je eenvoudig orders verwerken en (productie) plannen. Cash zorgt voor de financiële afhandeling, terwijl Baka Glass zorgt voor een naadloze uitvoering van de dagelijkse operaties. Dit resulteert in een efficiënter en beter georganiseerd bedrijf.

Geavanceerde calculaties

Baka Glass ondersteunt complexe berekeningen zoals transportverzekeringen, bewerkingen en glascompensatie. Cash biedt een solide basis voor je financiële administratie, terwijl Baka Glass je helpt bij het maken van nauwkeurige offertes en calculaties.

Automatische synchronisatie

De naadloze integratie zorgt ervoor dat je financiële gegevens automatisch worden bijgewerkt in Cash. Hierdoor blijft je boekhouding altijd up-to-date en kun je profiteren van de uitgebreide bedrijfsfunctionaliteiten van Baka Glass.

Conclusie

De combinatie van Baka Glass en Cash biedt een uitgebreide oplossing voor bedrijven in de glasindustrie. Samen zorgen zij voor een optimale bedrijfsvoering en een betrouwbare financiële administratie. Ontdek hoe de integratie van Baka Glass en Cash je bedrijf kan helpen om efficiënter te werken.