Dé glassoftware
voor glasherstellers

Bent u een glas herstel bedrijf? Dan hebben wij veel functionaliteiten in ons systeem die uw werkwijze kan verbeteren! Neem een kijkje naar wat onze software voor u kan betekenen.

Orderverwerking

Met de module orderverwerking van Baka glass stel je elk soort order eenvoudig samen. Met automatische calculatie zie je bepaalde kosten nooit meer over het hoofd.

Klanten kunnen gemakkelijk en snel een betaling verrichten online. De klant ontvangt een digitaal factuur en deze kan direct betaald worden via iDeal met een druk op een knop.

Met de uitgebreide zoekfunctie van Baka Glass kan je super snel een order terug vinden. Je kan zoeken om trefwoorden als straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats, etc.

Bestellen intern en extern

Met de bestelmodule van Baka Glass kun je digitaal je bestellingen doen, direct vanuit het softwaresysteem. De bestelstatus blijft per order overzichtelijk.

Met een klik op een knop kunnen leveranciers een datum opgeven. Zo wordt het hele dialoog van de bestelling vastgelegd in Baka Glass.

Batch meerdere bestellingen en verstuur ze wanneer je maar wilt. Dit kan aan het einde van de dag, de volgende dag of volgende week.

Dashboard

Met de dashboardmodule krijgt u uitgebreid inzicht in de data en gebeurtenissen van uw instantie. Het dashboard wordt automatisch bijgewerkt met nieuwe data.

Een compleet overzicht voor alle relevante info. Met behulp van tellers en grafieken neemt u deze informatie snel waar. Bekijk bijvoorbeeld conversies of de meest winstgevende orders.

Via het dashboard is het mogelijk om een wekelijks doel in te stellen voor offertes die akkoord zijn gegaan. Zo kunt u accuraat uw omzet berekenen en blijft u ook op de hoogte.

Automatische boekhouding

Met de boekhoudkoppeling van Baka Glass hoef je nooit meer na te denken over het boeken van verkoop facturen. Op het moment dat je een factuur genereert, staat deze meteen in je boekhoudpakket, op de juiste plek geboekt.

Baka Glass kan niet alleen informatie in de boekhouding zetten, maar ook ophalen. De koppeling gaat 2 kanten op. Bekijk hoe een debiteur in de boekhouding is opgeslagen of hoe een factuur is geboekt, direct in Baka Glass.

Baka Glass is koppelbaar aan alle bestaande boekhoudprogramma's die beschikken over een API.

De map planning

Met de map planner kunt u visueel plannen doormiddel van de kaart. De planner berekent automatisch de reistijd. Plan de meest optimale routes en win extra tijd. Stuur van te voren een mail naar de klant om de afspraak te bevestigen. Zo staat u nooit voor een dichte deur.

Met de planning module ziet u gemakkelijk hoeveel minuten een auto of dag nog over heeft. Hierdoor kunt u optimaal plannen.

Het is mogelijk om suggesties van datums te versturen naar uw klanten. Deze kunnen zij snel en makkelijk accepteren.

Automatische SMS

Met de SMS module stuurt u automatisch een SMS naar uw klanten wanneer het glas van de bestelling gereed is om op te halen. In combinatie met automatisch bestellen bespaart u super veel handelingen en tijd binnen uw organisatie.

Stuur een automatische SMS naar uw klant zodra de glaszetter onderweg is naar locatie. Als de glaszetter navigeert naar de klant wordt deze SMS automatisch verstuurd.

Projecten

Met de projecten module deelt u orders in onder verschillende projecten. Daarmee genereert Baka Glass overzichtelijk dashboards om te zien hoe uw project vordert.

Doormiddel van een intergratie met de planning module kun je altijd gemakkelijk rekening houden met de levertijden als je gaat plannen.

Met een klik op een knop kunnen leveranciers een datum opgeven. Zo wordt het hele dialoog van de bestelling vastgelegd in Baka Glass.

Telefonie

De telefonie module koppelt Baka Glass aan je VoIP telefoon. Je krijgt een pop-up als er iemand belt. Baka haalt op basis van het telefoonnummer de juiste klant op, die in een pop-up komt.

Nog voordat je opneemt weet je wie er belt en kun je die persoon zijn recente orders zien.Klik op een nummer in Baka Glass en laat de telefoon naast je automatisch bellen. Telefoonnummers van klanten overtoetsen is verleden tijd.

Met 1 klik op een knop heeft u de pagina openen van de klant die belt, met recente orders, openstaand credit en nog meer informatie over de klant!

Klanten portaal

Met het klantenportaal van Baka Glass kunnen uw klanten via een app van uw eigen glashandel inloggen. Hier zien ze hun orderstatus en bijbehorende informatie.

Klanten kunnen doormiddel van het klantenportaal hun order stap voor stap volgen. Zo houden ze zelf overzicht en bellen ze minder snel.

Laat uw klanten online snel ondertekenen met een simpele druk op de knop en handtekening via een portaal.

De buitendienst app

Met de buitendienst app kunnen monteurs digitaal meten en montage verwerken. Volg de voortgang, neem de digitale meetbonnen met één klik over en houd de tijd bij voor nacalculatie.

Het is mogelijk om gemakkelijk de tijd bij te houden voor nacalculatie. Hiermee optimaliseerd u de tijdschatting per order.

De app werkt naadloos samen met het systeem. Doormiddel van 1 klik heeft u direct alle ingemeten maten overgenomen in het systeem van Baka Glass.

Contact opnemen met verkoop