Automatisch plannen

Doordat de route visueel wordt weergegeven, kun je eenvoudig orders zien die nabij liggen. De planningsmodule rekent automatisch de reistijd uit tussen orders. Zo zijn zowel de route als de bezetting maximaal geoptimaliseerd.

Onze geavanceerde zoekfunctie filtert je bestaande orders en maakt er een handige lijst van. Zo krijg je in één oogopslag te zien wat er nog moet worden ingepland. Dit lijstje is ook zichtbaar op de kaart. Zo kun je snel zien welke orders in de buurt liggen van elkaar.

App buitendienst

Met de buitendienst app kunnen monteurs digitaal meten en montage verwerken. Volg de voortgang, neem de digitale meetbonnen met één klik over en houd de tijd bij voor nacalculatie.

Het is mogelijk om gemakkelijk de tijd bij te houden voor nacalculatie. Hiermee optimaliseerd u de tijdschatting per order.

De app werkt naadloos samen met het systeem. Doormiddel van 1 klik heeft u direct alle ingemeten maten overgenomen in het systeem van Baka Glass.

Bestelkoppelingen

Met de bestelmodule van Baka Glass kun je digitaal je bestellingen doen, direct vanuit het systeem. De bestelstatus blijft per order overzichtelijk.

Met een druk op de knop mail je een PDF naar de leverancier. Er wordt zelfs een ondersteunend bestand toegevoegd zodat de leverancier de bestelling automatisch kan inlezen. Dit bespaart tijd voor beide partijen en voorkomt typfouten.

Ai assistent

Aidan is een krachtige AI en geeft u de volledige controle over uw opdrachtbevestigingen, inkoopprijzen en inkomende facturen. Het markeert een nieuw tijdperk van naadloze, geautomatiseerde en nauwkeurige zakelijke processen.

2d en 3d tekeningen

Ontdek Baka Designer

Snel en nauwkeurig een duidelijke tekening die direct zorgt voor de basis van een nauwkeurige offerte die u direct kunt delen met de klant.

Snel en nauwkeurig

Binnen enkele seconden maakt u gemakkelijk een opstelling geheel naar uw eigen wens. Deze tekening zorgt direct voor de basis van een nauwkeurige offerte die u direct kunt delen met de klant

High-End software

Baka Designer is een cloud-based platform dat los van uw huidige software stand-alone kan draaien en functioneren. Uiteraard werkt het ook zeer nauw samen met Baka Glass software.

Stand-alone versie beschikbaar

Baka Glass Designer kan prima zelfstandig opereren zonder gebruik te maken van Baka Glass. Wij vinden dat u als gebruiker flexibel moet kunnen zijn in het gebruik an onze software en keuze van de modules.

Contact opnemen met verkoop