Automatisch plannen

Doordat de route visueel wordt weergegeven, kun je eenvoudig orders zien die nabij liggen. De planningsmodule rekent automatisch de reistijd uit tussen orders. Zo zijn zowel de route als de bezetting maximaal geoptimaliseerd.

Onze geavanceerde zoekfunctie filtert je bestaande orders en maakt er een handige lijst van. Zo krijg je in één oogopslag te zien wat er nog moet worden ingepland. Dit lijstje is ook zichtbaar op de kaart. Zo kun je snel zien welke orders in de buurt liggen van elkaar.

Glasbok module

Met het bokkenbeheer systeem raak je nooit meer een glas bok kwijt. Alles wat er met een bok gebeurt wordt geregistreerd waardoor je precies weet waar welke bok is en wat er op staat.

Bij het inboeken van een bestelling kan je heel makkelijk een bok registreren. Wanneer de bok wordt afgeleverd wordt er een foto en een locatie opgeslagen van de bok. Hierdoor kan de klant én de administratie ten alle tijden zien waar de bok zich bevindt en welke bokken er uit staan.

Via het klant portaal kan de klant een bok afmelden en inzien, dit worden vervolgens direct in het systeem laten zien voor de binnendienst en eventuele facturen worden gegenereerd. Een must als je met veel bokken werkt en regelmatig bokken kwijt raakt.

Scan app

Met onze geavanceerde scan-app gaat het traceren van producten moeiteloos. Of het nu gaat om de ontvangst van nieuwe producten op locatie of het nauwkeurig scannen van items in de opslag, onze app biedt de flexibiliteit die nodig is voor effectief voorraadbeheer.

Door eenvoudigweg de producten te scannen bij binnenkomst, zorgen we voor een gestroomlijnde registratie, waarbij zowel de locatie als de status van de items direct worden vastgelegd. Of het nu op locatie of in de opslagboxen (bokken) is, onze scan-app maakt het volgen van producten overal eenvoudig en efficiënt.

Bezorg app

Met de app kunnen monteurs digitaal meten, montage verwerken en glas afleveren. Volg de voortgang, neem de digitale meetbonnen met één klik over en houd de tijd bij voor nacalculatie.

Het is mogelijk om gemakkelijk de tijd bij te houden voor nacalculatie. Hiermee optimaliseerd u de tijdschatting per order.

De app werkt naadloos samen met het systeem. Doormiddel van 1 klik heeft u direct alle ingemeten maten overgenomen in het systeem van Baka Glass.

2d en 3d tekeningen

Ontdek Baka Designer

Snel en nauwkeurig een duidelijke tekening die direct zorgt voor de basis van een nauwkeurige offerte die u direct kunt delen met de klant.

Snel en nauwkeurig

Binnen enkele seconden maakt u gemakkelijk een opstelling geheel naar uw eigen wens. Deze tekening zorgt direct voor de basis van een nauwkeurige offerte die u direct kunt delen met de klant

High-End software

Baka Designer is een cloud-based platform dat los van uw huidige software stand-alone kan draaien en functioneren. Uiteraard werkt het ook zeer nauw samen met Baka Glass software.

Stand-alone versie beschikbaar

Baka Glass Designer kan prima zelfstandig opereren zonder gebruik te maken van Baka Glass. Wij vinden dat u als gebruiker flexibel moet kunnen zijn in het gebruik an onze software en keuze van de modules.

Contact opnemen met verkoop