calendar_month
25/9/2023
category
Blog
timer
2 min

Het Baka Glass Event 2023: Ontdekking in Beeld

Lees artikel

Op 15 september 2023 werd het Baka Glass Event gehouden, een gedenkwaardige dag voor de hele glasbranche. Het evenement onthulde niet alleen het nieuwe Baka Glass pand, maar bracht ook zo'n 120 professionals uit de sector samen voor een dag vol innovatie, netwerken en vermaak.

Een Nieuwe Start in Stijl

Het Baka Glass Event begon met een belangrijk moment: de onthulling van het nieuwe Baka Glass pand. Dit nieuwe hoofdkantoor symboliseerde de groei en vooruitgang van het bedrijf. Daarom was dit een mooie gelegenheid om het event te organiseren op deze ruime en nieuwe locatie.

Netwerken en Verwennerij

In de schaduw van de nieuwe bedrijfslocatie konden de aanwezigen genieten van de gelegenheid om te netwerken. Dit was niet zomaar een zakelijk evenement, maar een kans voor iedereen, inclusief leveranciers, om ideeën en contacten uit te wisselen. Terwijl ze dat deden, werden ze verwend met lekkernijen van niet één, maar twee foodtrucks die voor veel lekkers te bieden hadden.

Een Video voor de Toekomst

Maar het ware hoogtepunt van het Baka Glass Event waren de drie indrukwekkende modules die werden onthuld. De eerste was het Leveranciersportaal, waarmee gebruikers direct bij leveranciers producten kunnen bestellen vanuit Baka Glass zelf. Dit elimineert tijdrovende handmatige invoer en minimaliseert fouten.

De tweede module, Aiden, de slimme AI, verblufte het publiek door prijzen en gegevens automatisch te controleren, waardoor menselijke fouten tot het verleden behoren.

De derde en meest indrukwekkende onthulling was de Baka Designer, een 3D-glasbouwer waarmee gebruikers snel en eenvoudig complexe glasconstructies kunnen creëren en deze kunnen omzetten in overtuigende offertes.

En hier komt het leuke deel: we nodigen je uit om deze baanbrekende video zelf te bekijken om alles in volle glorie te ervaren. Het Baka Glass Event heeft ons laten zien dat de glasbranche barst van innovatie en mogelijkheden.

We hopen dat deze video je zal inspireren en motiveren om de volgende keer aanwezig te zijn op een evenement van Baka Glass. De toekomst van glas staat voor de deur, en we kijken ernaar uit om die samen met jou te verkennen. Tot ziens bij het volgende Baka Glass Event!

Contact opnemen met verkoop