calendar_month
31/1/2024
category
Blog
timer
1 min

"Aiden: De AI Revolutie in Glasbeheer"

Lees artikel

In de wereld van glasbeheer en productie neemt AI een steeds belangrijkere rol in. Een opvallende speler hierin is 'Aiden' van Baka Glass. Aiden is een geavanceerde AI - module die speciaal is ontworpen om de efficiëntie en nauwkeurigheid in de glasindustrie te verhogen. 

Met verschillende functies, zoals automatische orderverwerking en geavanceerd scannen van facturen, stelt Aiden bedrijven in staat om sneller en slimmer te werken. Deze nieuwe technologie verandert niet alleen de manier waarop bedrijven werken, maar helpt ook bij het nemen van betere beslissingen en het vergroten van de winst.

Snelle Factuurverwerking

Onze AI gaat verder dan alleen facturen; het is specifiek ontworpen voor het scannen van opdrachtbevestigingen en facturen van leveranciers bij bestellingen. Deze AI haalt automatisch gegevens op en vergelijkt ze met wat er in jouw systeem staat, wat handmatige controle overbodig maakt. In gevallen waar leveranciers mogelijk afwijken van de oorspronkelijke aanvraag, biedt Aiden een oplossing door nauwkeurig de producten, maten, leverdatums en inkoopprijzen te controleren.

Optimaliseer Orderverwerking 

Het systeem is ontworpen om aanvragen in te lezen, of dit nu een tekst per e-mail is of een document als bijlage (platte tekst, excel, XML, etc). Met deze informatie wordt automatisch een order gegenereerd, waardoor je direct kunt overgaan tot verwerking zonder veel tijd te hoeven besteden aan het lezen van e-mails en het handmatig aanmaken van orders. 

De AI voegt ook een extra laag van nauwkeurigheid toe door de inkoopprijzen te vergelijken, en plaatst deze prijzen ook direct als inkoop op de order. Dit zorgt voor transparantie en geeft je de werkelijke kosten van een order. Optimaliseer jouw orderbeheer met Aiden's AI, maximaliseer de productiviteit en klanttevredenheid in jouw bedrijf.

Gebruiksvriendelijke AI

Aiden is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Onze intuïtieve interface maakt het gemakkelijk om de kracht van AI in je dagelijkse werkprocessen te integreren, zonder ingewikkelde trainingen. Jij en jouw team kunnen direct aan de slag en profiteren van de voordelen van geavanceerde automatisering.

Kortom, Aiden van Baka Glass biedt een alles-in-één oplossing voor de glasindustrie, waarbij AI de drijvende kracht is achter efficiëntie, nauwkeurigheid en groei. De toekomst van glasbeheer is hier, en Aiden leidt de weg."

Contact opnemen met verkoop