.bakaglass.nl
Jouw aanvraag is in goede orde ontvangen. Wij komen z.s.m in contact met jou! šŸ¤©
Er is een fout opgetreden tijdens het versturen van jouw aanvraag.

Laten we een gratis consult inplannen!

Snel en nauwkeurig een duidelijke tekening die direct zorgt voor de basis van een nauwkeurige offerte die u direct kunt delen met de klant.

binnen 30 minuten laten wij zien hoe onze software voor uw bedrijf kan werken. Ontdek welke voordelen er voor u zijn. Geheel vrijblijvend, ontdek zelf direct de enorme verschillen en voordelen.

Johan van der Wal

Walglas

"Na de start met Baka Glass waren we er zeer snel aan gewend. Het programma bevalt ons goed; onze orderverwerking gaat sneller dan voorheen. Hierdoor hebben we meer tijd en inmiddels ook een andere taakverdeling. Ofzio geeft ons snel een reactie bij vragen of wensen. Baka Glass heeft ons bedrijf al echt geholpen en klaar gemaakt voor de toekomst!"

Erik de Weerd

Windoo Glasisolatie

"Sinds het voorjaar van 2019 gebruiken wij Baka Glass, nadat we daarvoor met Word en Excel hebben gewerkt. Al direct hebben we veel voordelen ervaren. Zo benutten we de prijsindicatie-functie en de mogelijkheid om eenvoudig een vooruitbetaling te laten doen. De mogelijkheid om fotoā€™s en aanvullende info toe te voegen aan een artikel geeft onze offerte naar de klanten een meerwaarde. Kortom, we zijn een tevreden klant!"

Anton Scheij

AS Glashandel

"Sinds het beruik van Baka Glass kunnen we snel en eenvoudig nette offertes verzorgen. We krijgen goede reacties van onze klanten over onze offertes en krijgen nu ook meer opdrachten binnen. In Baka Glass hebben we een goed overzicht van alle orders. Het contact met Ofzio bevalt ons goed. Al met al heeft Baka Glass ook bijgedragen aan een hogere omzet."

Meer dan 150 andere glasbedrijven gingen jou voor!

Contact opnemen met verkoop