AFAS

In de dynamische glasindustrie is het cruciaal om een allesomvattende oplossing te hebben die verder gaat dan alleen boekhouden. AFAS is een gerenommeerd boekhoudpakket dat veel bedrijven gebruiken voor hun financiële administratie. Baka Glass biedt unieke aanvullende functionaliteiten,het boeken van verkoopfacturen en debiteuren die automatisch gaan, die eenvoudig integreren met AFAS.

De kracht van AFAS en Baka Glass samen

Toevoeging aan je bedrijfsvoering

Baka Glass breidt de mogelijkheden van AFAS uit door naast het beheren van financiële gegevens, ook orderverwerking, (productie)planning, glascalculaties, bestellen van glas en producten en klantenbeheer te integreren

Efficiënte orderverwerking en productieplanning

AFAS biedt solide boekhoudkundige mogelijkheden, terwijl Baka Glass de cruciale aspecten van orderverwerking en (productie)planning aanvult. Met Baka Glass kun je deze processen eenvoudig beheren en automatisch plannen, waardoor een naadloze workflow ontstaat die de sterke punten van AFAS verder benut.

Geavanceerde calculatie methodiek

Met de geavanceerde calculatiemethodiek van Baka Glass kun je complexe berekeningen uitvoeren, zoals transportverzekeringen, bewerkingen en glascompensatie. Dit resulteert in nauwkeurige offertes en calculaties, wat bijdraagt aan hogere winstgevendheid en klanttevredenheid. AFAS blijft hierbij de solide basis voor al je financiële administratie.

Naadloze Integratie voor optimaal beheer

Een van de grootste voordelen van Baka Glass is de naadloze integratie met AFAS. Je financiële gegevens worden automatisch gesynchroniseerd, zodat je boekhouding altijd up-to-date is. Hierdoor kun je profiteren van de uitgebreide bedrijfsfunctionaliteiten van Baka Glass, terwijl AFAS zorgt voor een solide en betrouwbare financiële administratie.

Conclusie

De combinatie van Baka Glass en AFAS biedt een uitstekende oplossing voor bedrijven in de glasindustrie. Samen bieden zij een krachtig pakket aan functionaliteiten dat een deel van je  bedrijfsprocessen optimaliseert en je financiële administratie efficiënt beheert. Ontdek hoe de integratie van Baka Glass en AFAS je bedrijf kan helpen om efficiënter en effectiever te werken.