Tripletex

Voor bedrijven in de glasindustrie is het belangrijk om een systeem te hebben dat verder gaat dan alleen boekhouden. Tripletex is een betrouwbaar boekhoudpakket, maar Baka Glass biedt aanvullende functies die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van de glasindustrie.

Een sterke combinatie

Tripletex en Baka Glass samen vormen een krachtige combinatie. Waar Tripletex uitblinkt in financiële administratie, vult Baka Glass dit aan met geavanceerde orderverwerking, (productie)planning en klantenbeheer. Deze samenwerking zorgt voor een naadloze workflow en verbeterde bedrijfsvoering.

Orderverwerking en planning

Met Baka Glass kun je orders snel en efficiënt verwerken. De (productie) planning wordt geautomatiseerd, waardoor je altijd een overzicht hebt van de lopende processen. Tripletex verzorgt ondertussen de financiële kant van de zaken, wat zorgt voor een compleet geïntegreerde oplossing.

Complexe calculaties

Met Baka Glass kun je complexe berekeningen uitvoeren die verder gaan dan standaard boekhoudfuncties. Dit omvat transportverzekeringen, bewerkingen en glascompensatie. Tripletex blijft de betrouwbare partner voor je financiële administratie, terwijl Baka Glass zorgt voor de operationele efficiëntie.

Real-Time updates

Baka Glass biedt real-time planning en updates, waardoor je klanten altijd op de hoogte zijn van de status van hun orders. Tripletex en Baka Glass werken samen om ervoor te zorgen dat je boekhouding en operationele processen altijd synchroon lopen.

Conclusie

De combinatie van Tripletex en Baka Glass biedt een uitgebreide oplossing voor bedrijven in de glasindustrie. Samen zorgen zij voor een efficiënte bedrijfsvoering en een betrouwbare financiële administratie. Ontdek hoe deze integratie je bedrijf kan helpen om beter te presteren.