calendar_month
9/8/2022
category
Blog
timer
6 min

Waarom u software voor uw glasbedrijf moet gaan gebruiken

Lees artikel

Begrijpen hoe technologie uw glashandel ten goede kan komen, is nog maar het begin. Om het echt te begrijpen, moet u verschillende softwareoplossingen testen en nagaan welke het best bij uw behoeften, processen en budget past. Als u niet de tijd hebt om deze softwareoplossingen te testen, hebben wij dat voor u gedaan. Dit bericht zal u helpen te beslissen of een softwareoplossing geschikt is voor uw bedrijf en te bepalen welke oplossing het beste bij u past. Maar laten we er eens wat dieper induiken...


Waarom u software voor glasbedrijven zou moeten gebruiken

De meest voor de hand liggende reden is het verbeteren van de efficiƫntie van uw bedrijf. Een robuuste softwareoplossing kan u helpen uw bedrijf soepeler te runnen en tijd en middelen te besparen op niet-waardetoevoegende taken. Met betere gegevens kunt u betere beslissingen nemen, dus dit kan ook helpen om de bottom line van uw bedrijf te verbeteren. Bedrijven die een goed presterende teamcultuur willen opbouwen, kunnen dit het beste doen met de juiste tools en hulpmiddelen. Dit is terug te zien in de vraag naar telewerken en flexibele werkomgevingen.


Vind de beste software voor uw bedrijf.

Wanneer u beslist welke software geschikt is voor uw glasbedrijf, moet u met een aantal zaken rekening houden. Eerst en vooral moet u weten wat uw bedrijfsprocessen zijn en hoeveel tijd u aan elk proces besteedt. Dit zal u helpen de pijnpunten te identificeren waar software een rol kan spelen om tijd te besparen, u te ondersteunen of u te helpen uw bedrijf te laten groeien. Als u dit eenmaal begrijpt, kunt u een aantal van de beste softwareoplossingen bekijken om te zien hoe ze bij uw bedrijf passen. Bij het kiezen van de beste software moet u met een paar dingen rekening houden. Ten eerste moet u kijken naar de groeistrategie en tijdlijnen van uw bedrijf. Dit zal u helpen te bepalen welk type software het beste past bij uw behoeften. Ten tweede moet u op zoek gaan naar een geĆÆntegreerde oplossing die u kan helpen bij het stroomlijnen van alle of de meeste bedrijfsprocessen. Dit zal helpen de integratiekosten te minimaliseren en de efficiĆ«ntie van uw bedrijf te verbeteren.

ā€

Overstappen naar Baka Glass software?

Dat is zo geregeld! Wij kunnen uw gegevens veilig exporteren vanuit uw oude glassoftware naar Baka Glass.
Gratis consult aanvragen


Hoe kan software uw glasbedrijf helpen?

Als u in de glashandel zit, weet u hoeveel werk het is om uw klanten tevreden te houden. Misschien hebt u een aantal interne workflows en processen die ook niet altijd even soepel verlopen. Met een goede softwareoplossing kunt u uw bedrijfsvoering stroomlijnen, intern en extern beter met elkaar communiceren en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Enkele van de manieren waarop software uw glasbedrijf kan helpen Eenvoudiger klanten onboarding en beheer - Van leadbeheer tot klantenbeheer, software kan u helpen uw klanten en hun bestellingen met gemak te beheren. Beter beheer van middelen - Software kan u helpen uw personeelsbestand te beheren, met inbegrip van planning en tijdregistratie, aanwerving en onboarding, enz. Dit kan u helpen een verkeerde toewijzing van middelen te voorkomen en beter te voorspellen. Effectief voorraadbeheer - Of u nu eindproducten, grondstoffen of een ander type voorraad beheert, met een goede softwareoplossing kunt u uw voorraad gemakkelijk beheren.


Cloud software voor glasbedrijven

Cloud computing is een term die wordt gebruikt om een model te beschrijven waarbij gegevens worden opgeslagen op servers (in de cloud) in plaats van op uw computer en vervolgens toegankelijk zijn wanneer dat nodig is. Cloud computing is een on-demand dienst waarbij u betaalt voor wat u gebruikt, niet voor wat u bezit. De voordelen van cloud software voor glasbedrijven zijn onder meer dat het gemakkelijker te upgraden is, lagere hardwarekosten heeft, gemakkelijker te installeren en te onderhouden is en beter schaalbaar is.

ā€

Glas inmeten app

Als u opzoek bent naar software voor uw glasbedrijf, dan is een glas inmeet app onmisbaar. Een glas inmeet app is een app waarmee u glas kunt inmeten/monteren en uw voorraad kunt bijhouden. Een goede inmeet app is makkelijk in gebruik, geeft u foutloze metingen en is gemakkelijk te leren. Daarnaast moet de app ook gebruiksvriendelijk zijn en stelt u in staat om uw metingen en foto's te delen met uw team. Het moet naadloos werken met een smartphone of tablet en kan overal en altijd gebruikt worden. Ook is het fijn als de app op zowel Android- als iOS-apparaten kan worden geĆÆnstalleerd. Als u een kosteneffectieve oplossing nodig hebt, is de Baka Glass inmeet app de juiste app voor u.

ā€

Overstappen naar Baka Glass software?

Dat is zo geregeld! Wij kunnen uw gegevens veilig exporteren vanuit uw oude glassoftware naar Baka Glass.
Gratis consult aanvragen

ā€

Software op maat voor glasbedrijven

Als u wilt investeren in een softwareoplossing op maat voor uw glasbedrijf, moet u nagaan hoeveel het zal kosten om een applicatie op maat te bouwen. Als u met een softwarebedrijf in zee gaat en ze kunnen u geen degelijke schatting geven, kunt u beter weglopen. Software bedrijven die gespecialiseerd zijn in het bouwen van aangepaste oplossingen voor glas bedrijven moeten in staat zijn om u een honkbalveld schatting op basis van uw behoeften. Voordat u een softwarebedrijf kiest om uw software te bouwen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het een goede pasvorm is voor uw bedrijf. Er zijn een paar vragen die u kunt stellen om er zeker van te zijn dat dit het geval is.

ā€

Conclusie.

Software kan uw glasbedrijf op vele manieren helpen. U kunt het gebruiken om uw verkoop en inventaris te beheren, met uw klanten in contact te komen, uw werknemers te beheren en nog veel meer. Met de juiste software kunt u uw bedrijf efficiƫnter beheren en veel tijd besparen. Een goede vuistregel is om software te kiezen die gemakkelijk te gebruiken is, goede integraties heeft en naadloze schaalbaarheid biedt.

ā€

Contact opnemen met verkoop